Meniu Închide

Deprecated: Function wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home2/uyszrclw/mariatrans.ro/wp-includes/functions.php on line 5383

Manipulare mobila

Transport mobila cu manipulare

Echipa de manipulanti vor transporta mobila cu atentie orice obiect indicat de Beneficiar, in vederea relocarii. La cererea Beneficiarului vor proteja mobila cu folie sau cartoane. Incarcarea mobilei in masina se va face cu mare grija. Echipa de manipulanti va aseza pe pozitii toate bunurile, conform solicitarii Beneficiarul. Vor avea in vedere pauzele de 10 min. la fiecare ora lucrata, astfel incat, sa evite obosela care ar conduce la greseli de manipulare. Manipulantii nostri au in dotare banda scotch de 50 mm latime, folie strech, pentru blocarea oricarei usi sau sertar care ar putea sa se deschida in momentul manipularii.

Atentia acordata serviciilor de transport mobila

transport mobila
transport mobila

Protejarea mobilei antisoc  se va face cu fasii de bureti de 10 cm. Astfel, se va evita lovirea mobilei si implicit deteriorarea bunurilor transportate. Incarcarea mobilei in autocamion se va realiza cu mare atentie si se va ancora cu chingile aflate in dotarea autovehiculului. Pe tot parcursul trasnportului de mobila, soferul va fi foarte atent la pornirile/opririle de  la semafor, pentru a evita socul si lovirea mobilei transportate. De asemnea, virajele se vor lua cu mare atentie, astfel, mobila transportata sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii. Atentia deosebita va fi cu privire la obiectele fragile transportate. Fie ca este vorba de mobila sau alte elemente, protectia va fi maxima.

Experienta in transport mobila

Experienta in domeniul transportului de mobila cu manipulare isi spune cuvantul in fata clientului,  de la prima piesa incarcata in autocamion. Planul de organizare in ceea ce priveste transpotul mobilei cu manipulare, are la baza vasta experienta rezultata in cei peste 20 de ani de activitate in domeniu. Avem la activ peste 20.000 de mutari de mobila efectuate. Avem experienta si in fabricarea mobilei, nu numai in transportul acesteia. Echipele noastre de tamplari de mobila, sunt calificati sa satisfaca cele mai pretentioase cerinte venite din partea clientului. Mutarile de mobila din institutii, le-am realizat in timp record, in sensul ca am mobilizat personal suficient si am coordonat activitatea de la fata locului. 

Portofoliu mutarilor de mobila

De-a lungul celor peste 20 de ani de experienta, am mutat:

  • sedii de firme cu un numar de peste 500 de angajati

  • institutii de stat 

  • obiecte de arta

  • obiecte industriale

  • mobila si bagaje

  • obiecte electrocasnice

  • marfa paletata

  • apartamente 1-5 camere

  • case/vile

De ce mariatrans?

www.mariatrans.ro a fost creat in scopul prestarii unor servicii de calitate. Raportul calitate-pret in comparatie cu alte firme concurente, este unul pe masura asteptarilor clientilor nostri. Noi transportam mobila fara batai de cap. Alegem intotdeauna cele mai optime solutii in privinta transportului de mobila. Dispunem de autoutilitare si de camioane dotate special pentru transportul mobilei. 

Cu noi beneficiati de servicii de cea mai buna calitate, la un pret mic!

Apelati cu incredere la echipa de profesionisti. Experienta si profesionalismul ne caracterizeaza!

Date de contact:

Contact: 0759486033

e-mail: office.mariatranss@gmail.com

Contactati-ne!
Open chat