Meniu Închide

Despre noi

Despre noi

Suntem o firma infiintata cu scopul de a oferi clientilor cel mai bun raport calitate-pret pentru serviciile de mutari mobila. Cu un numar de 15 angajati am reusit sa acoperim toate comenzile in max. 12 ore de la solicitare. Am fost mereu atenti cu bunurile clientilor, fapt ce a condus la o reclama mai buna a companiei  noastre. Oferta noastra este intotdeauna negociabila. Numarul mare de solicitari ne arata interesul clientilor de a colabora cu noi.

Flota auto

Progresele societatii  inregistrate in ultima perioada ne-au stimulat sa investim in masini noi pentru un transport cat mai sigur. Orice transport este asigurat. Activitatea firmei noastre cuprinde o arie larga de servicii. Nu intamplator ne situam printre cei mai buni transportatori din Bucuresti. Gandirea strategica, serviciile de calitate,  cat si preturile mici, au condus la dezvoltarea companiei noastre.  In anul 2022 mizam pe o acoperire nationala in procent de 100%. Un plan elaborat conduce la succes garantat. Garantia calitatii serviciilor este data prin semnarea unui contract.

Stiri despre noi

Despre noi se vorbeste de bine in toata Constanta, in sesnul ca oferim servicii de calitate la pret mic. Despre noi s-a vorbit de bine si in cadrul mai multor emisiuni televizate. Au fost aduse la cunostinta publicului larg,  profesionalismul firmei noastre de mutari. Despre noi s-a scris de bine in presa centrala. Nu ne laudam cu aceste realitati. Intentia noastra este de a prezenta adevarul in forma pura. MariaTrans este consacrata pe piata transportului de mobila si bunuri in Constanta. Seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovad aduce numai pareri bune despre noi. 

Dube si camioane

Dubele si camioanele de transort mobila si bunuri aflate in dotarea noastra, sunt ce trebuie. Sistemele de ancorare specifice a mobilei si a electrocasnicelor protejeaza bunurile dumneavoastra pe toata perioada transportului. Oferta firmei noastre este variabila, in functie de numarul de piese transportate si in functie de volumul si greutatea acestora. Nicio comanda nu seamna cu alta, prin urmare, nici preturile nu pot fi identice. Ofertam intotdeauna numai dupa ce primim toata lista de bunuri propuse pentru mutare de la client

poza site 1
transport mobila
montaj mobila
d256955b-972f-41e3-89b8-ca20b6769246
duba-1
e9da1c65-7b6b-469d-98cc-dc6b2b07c4b4
duba
89334c0c-80b8-4d8d-8066-57452348686f
Contactati-ne!