Meniu Închide

Transport mobila – 0759486033

Transport mobila Constanta

Dacă a venit timpul sa va schimbați locuinta, societatea noastră va sta la dispoziție cu servicii de transport mobila și bagaje, asa cum va doriți. Transportam mobila in Constanta, dar si in alte orase ale tarii.

Echipamente

Echipamentele cu care transportam și manipulam mobila, sunt de ultima generație. Ne-am adaptat necesităților de care ne-am lovit de-a lungul timpului. Dispunem de carucioare, hamuri, unelte potrivite pentru orice tip de lucrare.

Personalul nostru

Personalul nostru este bine instruit și foarte atent cu bunurile Dumneavoastră. Cu o echipa de profesioniști suntem capabili sa facem fata oricărei solicitări venite din partea clienților interesați de transport mobila în Constanța. Echipa noastra isi va asuma de fiecare data, orice defectiune aparuta din vina noastra.

Cum procedam

Ne deplasam la client la ora convenita și împreună cu acesta, întocmim un plan de lucru, bine pus la punct. Alegem varianta optima de manipulare mobila. Dacă trebuie ceva demontat, cu acest lucru începem. Toată mobila va fi protejata cu folie strech si/sau cu alte materiale de protecție.

Incarcarea mobilei in masini

Mobila va fi încărcată în autocamioane și așezată corespunzător, astfel, descărcarea și transportul în noua locuinta sa se realizeze facil și foarte bine gândit. Ancorarea mobilei este foarte necesara, deoarece, aceasta poate avea de suferit la șocuri.

Avantajele transportului de mobila in Constanta, cu firma noastra

Noi știm exact ce avem de făcut. Avem experienta vasta în domeniu. Oferim cel mai bun raport calitate-pret clienților noștri. Asiguram bunurile prin contract și oferim factura fiscala. Aveti posibilitatea de a achita serviciile de transport mobila, și prin transfer bancar. Ne asumam orice greseala aparuta pe parcursul mutarii. De regula, probabilitatea erorilor, este sub 0.1%.

Contractul si plata serviciilor

Contractul nostru cadru poate fi modificat, la cererea clientului. Termenii contractuali stabiliți împreună cu clientul se vor negocia inițial. Prin contract, mobila si celelalte bunuri domestice vor fi asigurate. Plata serviciilor se va efectua la sfarsitul lucrarii, pe baza de factura fiscala si chitanta, daca se va plati numerar.

Date de contact

Ne puteti contacta in urmatoarele moduri:

  1. Prin apel telefonic, la numarul – 0759486033
  2. Prin WhatsApp, la numarul – 0759486033
  3. Prin intermediul casutei de e-mail- mariatranss@gmail.com
  4. Prin intermediul formularului de contact
Contactati-ne!