Meniu Închide

Transport mobila

Transport mobila

Daca a venit vremea sa va mutati , firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de transport mobila, exact asa cum va doriti. Echipamentele cu care transportam mobila sunt de ultima generatie. Personalul nostru este bine pregatit si foarte atent cu bunurile clientilor. Transportul mobilei se desfasoara in cele mai bune conditii. Clientii nostri trebuie sa ramana satisfacuti, dupa ce au transportat mobila cu firma noastra. Echipa de transport mobila concureaza cu cele mai inalte cerinte ale clientilor. 

Transportul mobilei nu este un lucru usor, prin urmare, protejarea mobilei trebuie sa fie realizata cu clele mai bune materiale de protectie, pentru ca, numai un serviciu de buna calitate ne propulseaza in clasamentul celor mai buni transpotatori din piata. Asadar, mobila transportata, fie ca are valoare sentimentala, fie ca are valoare mare financiara, si intr-n caz si in altul, atentia trebuie sa fie deosebita, fiind vorba de un material sensibil la socuri.

Oferta de transport mobila din Bucuresti, este pe zi ce trece tot mai variata, in sensul ca, foarte multe echipe s-au constituit in ”mici antreprenori” si sub umbrela unei firme imaginare, transporta mobila fara a oferi o garantie certa a transportului.

Cum lucram

De la primirea comenzii si pana in momentul mutarii propiu-zise, ne organizam cu privire la respectarea orei stabilite si in privinta asigurarii echipamentelor de protectie si a uneltelor corespunzatoare. Ne deplasam la client la ora convenita ( de preferat cu 15 minute mai devreme) si ne organizam la fata locului impreuna cu beneficiarul lucrarii, cu privire la ordinea de incarcare a mobilei  in camion.

Mobila transportata se va ancora cu mijloacele din dotare specifice, astfel, pe toata durata transportului, sa fie asigurata din punct de vedere fizic. Descarcarea mobilei se va face cu mare atentie si pozitionarea acesteia in locuinta, se va realiza la indicatia clientului. Daca e cazul, montajul mobilei va fi realizat la final, dupa un plan de lucru amanuntit, agreat de beneficialul lucrarii.

Transportul mobilei cu firma noastra va elibereaza de stresul unei mutari. Experienta dobandita de-a lungul anilor ne-a antrenat imaginatia lucrului bine facut. Preturile corecte, raportate la economia de piata, fac si ele parte din strategia noastra de lucru axat pe un volum mare. Coordonarea activitatii de catre seful de echipa, vine in intampinarea nevoii obtinerii celor mai bune rezulatete a serviciilor de transport mobila. Lucrul bine facut ne da satisfactia unei afaceri solide, de viitor.

Date de contact:

Contact: 0723.60.70.25

e-mail: office.mariatranss@gmail.com

Suna acum!
Open chat