Meniu Închide

Transport moloz Constanta

Transportam moloz in toata Constanta,

cu ridicare din casa sau de la poarta

 

Detinem autobasculante de 3,5 tone, respectiv 5 tone, foarte utile pentru transport moloz in Constanta. Greutatea permisa de incarcare in masinile noastre este de max. 3 tone.

UNDE TRANSPORTAM MOLOZUL?

Molozul ridicat de la clientii – Generatori de Deseuri Nepericuloase, va fi transportat la groapa de gunoi autorizata in acest sens.

INCARCAREA MOLOZULUI IN AUTOCAMIOANE

Incarcarea molozului in autocamioane intra in sarcina beneficiarului, si prin exceptie, contracost, se poate ocupa si firma noastra de acest aspect. Daca molozul este vrac, se impune incarcarea cu echipamente specifice si protejarea acestuia cu o prelata, pe toata durata transportului. Echipele noastre prietenoase isi exercita atributiile de serviciu in cel mai profesiont mod.

DEPOZITAREA MOLOZULUI

Molozul se depoziteaza de catre agentii economici autorizati, asa cum prevede legea in vigoare si contractul incheiet cu acestia.

PRET TRANSPORT MOLOZ

Pretul transportului molozului se stabileste in functie de :

-volum, etaj, distanta de la locul de parcare si pana la usa imobilului, continutul sparturilor, etc…Impreuna cu beneficiarul vom gasi cele mai bune solutii, cu privire la negocierea unui pret cat mai mic.

AUTORIZATII

Clientii- generatori de deseuri, trebuie sa detina autorizatie in acest sens, conform Legii. Angajatii firmei noastre vor solicita clientului autorizatia prin care are dreptul sa genereze deseuri si sa transporte cu o firma care detine licenta in acest sens.

CONTRACT

Contractul privind transportul de moloz in Constanta va fi negociat si semnat de ambele parti, numai dupa agreerea termenilor contractuali. Plata serviciilor privind evacuarea molozului se poate face la sofer -cu bon fiscal sau prin transfer banacar.

 

Contactati-ne!