Meniu Închide

Transport mobila in toata tara cu dube si camioane

Transport mobila in toata tara

Firma noastra ofera servicii de mutari mobila, relocari sedii de firma, montaj si manipulare mobila, cu echipe de profesionisti in Bucuresti si in celelalte regiuni ale tarii. Cu o vasta experienta in domeniul serviciilor de mutari, asiguram un raport bun calitate-pret. Dispunem de o flota de  dube de 3,5t, camioane de 3,5, respectiv 5t cu volume de incarcare cuprinse intre 13 – 30 mc. Tariful pentru transportul cu duba  in tara, porneste de la 1.5ron/km, pentru minimum 400km.Pentru  distante mai mici de 400km, pretul/km se negociaza. Marfa este asigurata pe toata perioada contractului.
Suntem specialisti in mutarea mobilierului sau a locuintei, fara niciun efort din partea clientilor nostri.
Ne asiguram ca intregul proces de demontare, transport, manipulare si montare a mobilei se desfasoara impecabil, fara a afecta in vreun fel bunurile Dvs. In acest sens, dispunem de personal calificat.

Asiguram transportul bunurilor clientilor nostri cu autoutilitare de volume diferite, intre 11 si  30 mc.Pentru siguranta, seriozitatea si eficienta mutarii este indicat sa apelati la firma specializata in acest domeniu. Nu va ganditi ca vor fi costuri mai mari. Suntem total transparenti in privinta pretului. La noi nu vor exista „lucrari ascunse”, de aceea preturile sunt mai mici decat la alti furnizori de servicii.
 Tinem foarte mult la calitatea serviciilor oferite care, inevitabil, conduc la progresul societatii noastre. De aceea, ne selectam cu atentie membrii echipei.
 Suntem constienti de implicatiile unui serviciu de transport nereusit, de aceea, tratam responsabil fiecare mutare in parte, indiferent de gradul de complexitate al acesteia. Experienta obtinuta in anii de activitate este garantia profesionalismului nostru.

Suntem mandri sa constatam ca realizarile noastre de pana acum ne-au impus in topul increderii dvs.

Call Now ButtonSuna acum!
Open chat