Meniu Închide

Deprecated: Function wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home2/uyszrclw/mariatrans.ro/wp-includes/functions.php on line 5383

Transport mobila in toata tara, cu plecare din Constanta si Bucuresti

Unde transportam

 1. Arad – Arad
 2. Argeş – Piteşti
 3. Bacău – Bacău
 4. Bihor – Oradea
 5. Bistriţa-Năsăud – Bistriţa
 6. Botoşani – Botoşani
 7. Braşov – Braşov
 8. Brăila – Brăila
 9. Buzău – Buzău
 10. Caraş-Severin – Reşiţa
 11. Călăraşi – Călăraşi
 12. Cluj – Cluj Napoca
 13. Constanţa – Constanţa
 14. Covasna – Sfântu Gheorghe
 15. Dâmboviţa – Târgovişte
 16. Dolj – Craiova
 17. Galaţi – Galaţi
 18. Giurgiu – Giurgiu
 19. Gorj – Târgu Jiu
 20. Harghita – Miercurea Ciuc
 21. Hunedoara – Deva
 22. Ialomiţa – Slobozia
 23. Iaşi – Iaşi
 24. Ilfov – Buftea
 25. Maramureş – Baia Mare
 26. Mehedinţi – Drobeta Turnu Severin
 27. Mureş – Târgu Mureş
 28. Neamţ – Piatra Neamţ
 29. Olt – Slatina
 30. Prahova – Ploieşti
 31. Satu Mare – Satu Mare
 32. Sălaj – Zalău
 33. Sibiu – Sibiu
 34. Suceava – Suceava
 35. Teleorman – Alexandria
 36. Timiş – Timişoara
 37. Tulcea – Tulcea
 38. Vaslui – Vaslui
 39. Vâlcea – Râmnicu Vâlcea
 40. Vrancea – Focşani

Ce transportam

Relocam sedii de firma, mutari mobila din apartamente, marfa paletata, transportam bagaje, transportam canapele, transportam frigidere, transportam obiecte fragile, transportam diverse colete de dimensiuni mari.

 Experienta firmei noastre

Experienta vasta in domeniul serviciilor de transport mobila national, cu plecare din Constanta si Bucuresti, ne recomanda ca fiind printre cei mai buni in domeniul serviciilor de transport-mutari. Recomandarile clientilor multumiti de prestarea serviciilor de mutari de catre echipele noastre, sunt relevante.

Flota

Dispunem de o flota de  dube de 3,5 tone, camioane de 3,5, respectiv 5 tone, cu volume de incarcare cuprinse intre 13 – 30 mc, dotate cu lift hidraulic de 750 kg. Autocamioanele sunt dotate corespunzator si intrunesc toate conditiile unui transport sigur si eficient.

Programarea transportului de mobila in tara

Programarea transportului de mobila in tara se va face din timp ( cu cel putin 3 zile inainte), si se va lua toate masurile de prevenire a deteriorarii acesteia, avand in vedere distanta mare parcursa pana la destinatie. 

Clientii interesati de serviciile firmei noastre de mutari, ne pot contacta prin intermediul formularului de contact aflat pe prima pagina a siteului nostru. Comenzile telefonice se preiau numai in cazul in care, numarul pieselor supuse mutarii nu sunt mai multe de 3 buc.

Tarife

Tariful pentru transportul mobilei cu duba  in tara, cu plecare din Constanta si Bucuresti, porneste de la 2,5 lei/km, pentru minimum 400 km. Pentru  distante mai mici de 400 km, pretul / km se negociaza.  Tariful pentru serviciile de manipulare mobila se negociaza in functie de volum, greutate, complexitatea lucrarii.

Asigurare mobila

Mobila este asigurata pe toata perioada transportului si a manipularii. Garantia este oferita prin contract. Firma noastra va raspunde de orice defectiune aparuta.

Calitatea oferita

Tinem foarte mult la calitatea serviciilor oferite, care, in mod inevitabil, conduc la un capital de incredere din partea clientilor interesati sa transporte mobila cu firma noastra.  De aceea, ne selectam cu atentie membrii echipei cu care realizam transportul mobilei in tara.

Program de lucru

De regula, programul de lucru pentru transportul mobilei in tara, cu plecare din Constanta si Bucuresti, se programeaza din timp( cu cel putin 5 zile inainte). Plecarea in cursa se face dimineta devreme, pentru a ajunge la destinatie in timpul zilei.

Telefon – 0759486033

WhatsApp– 0759486033

e-mail- mariatranss@gmail.com

Contactati-ne!
Open chat