Meniu Închide

Transport mobila Constanta

Siteul www.mariatrans.ro ofera servicii de mutari si debarasari mobila veche. Datele de contact ale firmei, sunt: Telefon: 0759486033; WhatsApp: 0759486033; e-mail: office.mariatranss@gmail.com. Programul de lucru este de Luni pana Sambata, de la ora 08 -22:00.


Regim grupaj
Conditiile de lucru privind transport mobila si marfa Constanta-Bucuresti-Constanta

Comanda poate concretizata in 12 zile de la inregistrare; Comanda se preia si se preda pe proces-verbal; Plata servciilor se efectuaza in momentul rezervarii; Mobila si bunurile sunt incarcate/descarcate de noi; Pretul privind urcatul pe scari a unei piese de cca 50 kg este de 10 lei/etaj; Preturile privind transportul se negociaza in functie de volum si greutate; Mobila si bunurile preluate ajung la destinatie in aceeasi zi.

Preturi privind transportul de mobila & marfa de la Constanta la Bucuresti si retur Asa cum am scris si mai sus, preturile se negociaza. La baza negocierii va sta de fiecare data volumul lucrurilor si greutatea, dar si tipul de serviciu solicitat. Va rugam sa nu insistati cu cereri care nu respecta cerintele noastre. Suntem aici pentru a negocia preturi decente si a efectua transporturi de succes. Nu putem oferi preturi telefonice, daca nu ni se comunica si un volum de mobila sau bunuri. Scopul nostru este de a lamuri din capul locului absolut toate detaliile. Situatiile ambiguue nu au loc in firma noastra. Lucrurile concrete conduc la oferta de pret concreta.

Contactati-ne!