Meniu Închide

Preturi

Preturi transport mobila

Avand in vedere faptul ca, transportul mobilei și a altor lucruri domestice, presupune o evaluare inițială, în funcție de lista declarata de client sau de evaluarea la fata locului de catre un specialist de al nostru, nu putem afișa o lista de preturi, pentru ca ar fi neprofesionist din partea unei firme.

Putem afișa însă, câteva preturi orientative, izvorâte din experienta miilor de mutări efectuate pana în prezent:

1. Pentru transportul unei canapele, de la un capăt la altul al Bucureștiului, când traficul nu este aglomerat, prețul este de 150 lei.

2. Pentru mutarea mobilei dintr-o garsoniera, în București, prețul orientativ este de 350 lei

3. Pentru mutarea mobilei dintr-un apartament cu 2 camere, prețul orientativ este de 600 lei

4. Pentru mutarea unui frigider de dimensiuni medii, în București, prețul orientativ este de 150 lei

5. Prețul pentru montat mobila se negociază la fata locului, în funcție de complexitatea și de volumul lucrării.
Un preț orientativ pt montajul unui pat de mijloc, prețul pentru montaj este de 70 lei, dacă se realizează în cadrul serviciului de mutări.

6. Pretul pentru transportul în tara se situează între 1.5 – 2.00 lei / km, în funcție de volumul de mobila și bagaje transportate, cât și de tonajul acestora.

Important de stiut:

Etajele locuintelor cât și complexitatea lucrărilor, pot influenta prețul.
În preturile menționate mai sus, nu este inclusa montarea / demontarea mobilei sau coborârea pe scări. La calcularea tarifelor, s-a luat în calcul varianta transportului cu elevatorul.

Pentru a afla un preț corect, clientul va trebui sa prezinte lista cu toate bunurile și sa menționeze etajele locuintelor, cât și numărul pieselor care nu încap în lift.

Suna acum!
Open chat