Meniu Închide

Deprecated: Function wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home2/uyszrclw/mariatrans.ro/wp-includes/functions.php on line 5383

Preturi

PRETURI TRANSPORT MOBILA CONSTANTA

Transport canapele

Transportul unei canapele in Constanta, pe o distanta de cca 5 km, tariful este de 150 lei. Pretul pentru manipulare difera in functie de dimensiunea canapelei si a etajelor locuintelor, acesta variind intre 50-100lei.

Transpot frigidere

Transportul unui frigider in Constanta, pe o distanta de cca 5 km, tariful este de 150 lei. Pretul pentru manipularea frigiderelor, difera in functie de marimea acestora, acesta osciland de la 50- 150 lei.

Transport bagaje

Transportul unor bagaje in Constanta, pe o distanta de cca 5 km, tariful este de 100 lei in limita a max 1 ora. Pretul pentru manipularea bagajelor, difera in functie de numarul si greutatea acestora.

Mutari mobila din garsoniera Constanta

Mutarea mobilei dintr-o camera ( cca 5 mc ), in orasul Constanta, tariful va fi de 300 lei. Pretul pentru manipularea mobilei si a altor obiecte, oscileaza intre 200-400 lei, in functie de greutatea mobilei si de etajele locuintelor.

Mutari mobila din apartament 2 camere Constanta

Pretul pentru mutarea lucrurilor dintr-un apartament cu 2 camere situat in orasul Constanta, este de 500 lei. Pretul pentru incarcarea/descarcarea lucrurilor, variaza intre 400 -700 lei, in functie de complexitatea lucrarii ( etaj, demontare, spatii de manevra)

Mutare mobila din apartament cu 3 camere Constanta

Pretul pentru mutarea lucrurilor domestice dintr-un apartament situat in orasul Constanta, este de 600 lei. Pretul pentru manipulare oscileaza de la 500 – 900 lei, in functie de complexitatea lucrarii

IMPORTANT!

Pentru o estimare de cost corecta, scrieti-ne pe e-mail sau WhatsApp, si enumerati toate lucrurile ce urmeaza a fi mutate. Mentionati numarul de etaje cu care este prevazut imobilul; mentionati lucrurile care vor fi carate pe scari; mentionati piesele de mobilier care necesita demontare/remontare; mentionati data transportului solicitat.

Contact:

e-mail: office.mariatranss@gmail.com

WhatsApp: – 0759 607 025 

tel: – 0759 607 025 

Contactati-ne!
Open chat