Meniu Închide

Montaj mobila

Montam mobila cu echipa de profesionisti. Daca ati cumparat mobila noua sau vreti sa o relocati  pe cea veche, apelati la echipa de profesionisti specializati in scoli profesionale. Negocierea se face telefonic sau la fata locului, in functie de complexitatea si amploarea lucrarii. Echipa noastra de montaj mobila are in dotare unelte de ultima generatie, adaptate la orice tip de elemente de montaj. Vor lucra cu atentie, astfel incat, serviciul oferit sa nu fie alterat de nemultumirea vreunui client.  Dupa demontare, piesele de mobilier se vor ambala in folie sau cartoane, vor fi incarcate cu mare grija in masinile special dotate pentru a transporta mobila. Transportul se va efectua cu atentie. Echipa de montaj mobila nu efectueaza servicii de reparatii sau modificari. Aceste servicii se vor efectua in ateliere autorizate.

Echipa noastra de mesteri priceputi avand o experienta de circa 15 ani de zile in domeniul asamblarii mobilei va vine in ajutor si de data aceasta in situatiile des intalnite cand va achizitionati o mobila si intampinati probleme in asamblarea acesteia.
Experienta anilor anteriori in operatiunile de montaj mobila ne ofera certitudinea ca noi reprezentam solutia ideala pentru dvs !
Fie ca vorbim de asamblare mobila, demontare/montare mobila, decupare blat, prindere in perete , reparatii mobila, sau orice alte operatiuni de montaj mobila luam in calcul toate modele de la principalii producatori de mobila in realizarea unui montaj perfect!In acest caz vorbim  de tot ceea ce inseamna montaj mobila de bucatarie, montare living, montaj dormitor, instalare incorporabile, reparatii mobila de la producatori precum: Ikea, Dedeman, Praktiker, Jysk, Casa Rusu plus multi altii!

Montare mobila bucatarie

Executam urmatoarele operatiuni de montaj mobila: asamblarea fiecarui corp din colet, prinderea acestora intre ele, reglarea picioarelor, prinderea blatului de corpurile inferioare ale mobilei, prinderea corpurilor superioare in perete si terminand cu decuparea blatului pt masca de chiuveta si instalarea incorporabilelor, ca intr-un final sa ne ocupam de tot ce inseamna finisaje (reglarea tuturor usilor si a sertarelor).

Asamblare mobila dormitor

Montam cu foarte multa atentie orice dulap fie ca este cu usi fixe sau mobile sau ca este cu doua sau mai multe usi. De asemenea asamblam orice model de pat, simplu sau matrimonial, cu sau fara sertare. Asamblam noptierele aferente patului plus comoda tv. Odata asamblata mobila de dormitor, aceasta va fi pozitionata conform preferintei clientului.

Montare camera copil

Suntem atenti la cele mai mici detalii atunci cand vine vorba de asamblarea camerei copilului! Asamblam paturi si patuturi pentru copii de diferite varste, birouri cu sau fara sertare ca acestia sa isi poata rezolva temele pentru acasa, dulapuri, noptiere plus multe altele necesare unui copil in camera acestuia.

Call Now ButtonSuna acum!
Open chat