Meniu Închide

Mutari apartamente persoane fizice

Daca ati vandut apartamentul sau ati cumparat altul nou, apelati cu incredere la serviciile noastre de mutari mobila din apartamente, la cel mai mic raport calitate-pret. Noi ne ocupam de tot; incepand de la demontarea mobilierului , pana la relocarea acestuia in noul apartament.

Mobila mutata in noul apartament va fi asa cum ti-ai dorit. Piesele de mobilier vor fi asezate la pozitie; electrocasnicele vor fi montate de catre echipa noastra, inclusiv masina de spalat. In noul apartament, mai putem monta:

-draperii;

-hote;

-plite electrice;

-chiuvete pe blatul de bucatarie;

– diverse reparatii de mobilier.

Oferta noastra pentru serviciile de mutari mobila din apartamente variaza de la 100- 2500 de lei, in functie de tipul de serviciu solicitat. Mutam de la un simplu bagaj pana la apartamente cu 5 camere, case/vile.

Mobila, bagajele, electrocasnicele sunt manipulate cu atentie, astfel incat, lucrurile dumneavoastra sa ajunga intacte la noua adresa. Echipa de tamplari demonteaza mobile care nu poate fi scoasa pe usa, o protejeaza cu folie de protectie , o manipuleaza si o remonteaza cu grija, astfel incat, clientul sa nu simta grija mutarii.

Ne adresam si studentilor cu o reducere de pret, de 15%. Persoanele in cauza ,trebuie sa ne sune si sa ne trimita un print screen cu oferta noastra, astfel vor beneficia de reducerea acordata pentru transportul de mobilier la noul apartament.

Contactati-ne!