Meniu Închide

Montaj mobila – 0759486033

0759486033

Despre serviciul de montaj mobila Constanta

Montam mobila cu echipa de profesionisti. Daca ati achizitionat mobila noua sau vreti sa relocati mobila veche, apelati la echipa de profesionisti specializati, cu scoli profesionale. Negocierea se face telefonic sau la fata locului, in functie de complexitatea si amploarea lucrarii.

Echipa noastra de montaj mobila Constanta are in dotare unelte de ultima generatie, adaptate la orice tip de elemente de montaj. Vor lucra cu atentie, astfel incat, serviciul oferit sa nu fie alterat de nemultumirea vreunui client. Echipa va monta mobila asa cum iti doresti.

Dupa demontare, piesele de mobilier se vor ambala in folie sau cartoane, vor fi incarcate cu mare grija in camioanele noatre, special dotate pentru a transporta mobila. Transportul mobilei se va efectua cu atentie. Echipa de montaj mobila nu efectueaza servicii de reparatii sau modificari. Aceste servicii se vor efectua in ateliere autorizate.

Echipa noastra de montatori mobila priceputi, avand o experienta de circa 15 ani de zile in domeniul asamblarii mobilei,  vine in ajutor si de data aceasta in situatiile des intalnite cand va achizitionati o mobila si intampinati probleme in asamblarea acesteia. Moteaza mobila cu noi si scapa de stress!

Experienta anilor anteriori in operatiunile de montaj mobila  ne ofera certitudinea ca noi reprezentam solutia ideala pentru dvs !

Fie ca vorbim de asamblare mobila, demontare/montare mobila, decupare blat, prindere in perete , reparatii mobila, sau orice alte operatiuni de montaj mobila luam in calcul toate modele de la principalii producatori de mobila in realizarea unui montaj perfect! In acest caz vorbim  de tot ceea ce inseamna montaj mobila de bucatarie, montare living, montaj dormitor, instalare incorporabile, reparatii mobila de la producatori precum: Ikea, Dedeman, Praktiker, Jysk, Casa Rusu plus multi altii!

Montare mobila bucatarie

Executam urmatoarele operatiuni de montaj mobila Constanta:

-asamblarea fiecarui corp din colet;

-prinderea acestora intre ele;

-reglarea picioarelor, prinderea blatului de corpurile inferioare ale mobilei;

-prinderea corpurilor superioare in perete si terminand cu decuparea blatului pentru masca de chiuveta si instalarea incorporabilelor, ca intr-un final sa ne ocupam de tot ce inseamna finisaje (reglarea tuturor usilor si a sertarelor).

Asamblare mobila dormitor

Montam cu foarte multa atentie orice dulap fie ca este prevazut cu usi fixe sau mobile sau ca este cu doua sau mai multe usi. De asemenea, asamblam orice model de pat, simplu sau matrimonial, cu sau fara sertare. Asamblam noptierele aferente patului plus comoda tv. Odata asamblata mobila de dormitor, aceasta va fi pozitionata conform preferintei clientului. Garantia lucrarii se ofera printr-un contract agreat si semnat de ambele parti. 

Montaj mobila – camera copil

Suntem atenti la cele mai mici detalii atunci cand vine vorba de asamblarea camerei copilului! Asamblam paturi si patuturi pentru copii de diferite varste, birouri cu sau fara sertare ca acestia sa isi poata rezolva temele pentru acasa, dulapuri, noptiere plus multe altele necesare unui copil in camera acestuia. De asemenea, incastram in mobilier, spoturi de lumina colorate, pentru bucuria celor mici, cat si alte servicii solicitate de catre client.

Montare dressing-uri

Montajul dressingurilor incadrate intre 2 pereti, presupune o manopera mai costisitoare decat cea a unui montaj obisnuit de mobila. Acest tip de montaj necesita multa experienta din partea tamplarilor. Se incepe prin masurarea unghiurilor peretilor, in vederea stabilirii unei forme geometrice cu unghiuri de 90 de grade. Dupa aceasta verificare atenta, se  verifica mobila si se constata daca dimensiunile existente se inscriu in spatiul existent masurat anterior. Montajul propiu-zis se va realiza numai daca, in urma verificarilor, mobila se incadreaza in spatiul cu forme regulate. 

Montaj canapele/coltare

Avem experienta in montajul canapelelor/coltarelor. Montajul acestora va incepe intotdeauna prin consultarea schitei aflata in interiorul cutiei produsului. Dupa consultarea atenta a schitei si indicarea locului de catre Beneficiar, se va trece la montajul propriu-zis. Se va lucra cu atentie, pentru a fi evitata orice imperfectiune privind imbinarile si strangerea suruburilor. Daca montezi canapeaua/coltarul cu firma nostra, cu siguranta nu vei ramane cu suruburi de ”rezerva”. 

Date de contact:

tel: 0759486033

e-mail: office.mariatranss@gmail.com

Contactati-ne!