Meniu Închide

Debarasare mobila veche Constanta – 0759.486.033 Clone

0759.486.033

CAUTI O FIRMA LA PRET CONVENABIL, PENTRU A TE SCAPA DE MOBILA VECHE DIN CASA?

Firma noastra este autorizata pentru transportul deseurilor nepericuloase. Oferim servicii de debarasare mobila veche, moloz, canapele, tocuri de usi, alte deseuri nepericuloase pentru mediul inconjurator. Oferim servicii prietenoase de debarasare mobila veche in Constanta, clienților interesați  de acest tip de servicii, la pret convenabil. Clientii care au beneficiat de serviciile firmei noastre, au oferit cele mai bune recenzii, privind calitatea serviciilor oferite de firma noastra de mutari si debarasari mobila veche in Constanta. Acum aveti ocazia si dumneavoastra sa beneficiati de aceleasi servicii de calitate.


CUM NE PUTETI CONTACTA?

Clientii interesati de serviciile noastre de debarasare mobila veche in Constanta, ne pot contacta în 4 moduri diferite:

1. Prin completarea formularului de Estimare Costuri, aflat pe prima pagina a site-ului nostru;

2. Prin intermediul căsuței de e-mail – office.mariatranss@gmail.com;

3.Prin intermediul aplicației Whatsapp – 0759 486 033;

4. Sau prin apel telefonic, la numărul- 0759 486 033.


DEBARASARE MOBILA VECHE IN ORASUL CONSTANTA DAR SI IN LOCALITATILE APROPIATE

Daca aveti mobila veche de debarasat si doriti sa scapati de ea, apelati la echipa noastra pentru o estimare de cost gratuita. Nu trebuie decat sa enumerati lucrurile de care vreti sa scapati, etajul la care se afla mobila veche, si veti primi pretul pe loc. Serviciile noastre de debarasare mobila veche a cunoscut o crestere chiar si pe vremuri de criza, datorita preturilor mici si a serviciilor de calitate, cu care s-a remarcat firma noastra, pe tot parcursul existentei ei.  Chiar si pentru serviciul de debarasare mobila veche trebuie acordata foarte multa atentie, in sensul manipularii cu atentie si a demontarii cu grija. 


 NOI NE OCUPAM DE TOT:

-debarasam usi vechi din apartamente; debarasam tocuri de usi din apartamente; debarasam deseuri rezultate din constructii; debarasam saltele vechi din apartamente; debarasam dormeze si recamiere; debarasam mobila de bucatarie; debarasam mobila de sufragerie; demontam mobila veche supusa debarasarii; transportam la groapa de gunoi; descarcam mobila veche. Experienta echipei noastre de debarasare mobila veche va facilita o buna comunicare cu clientul. Apelati la serviciile noastre de debarasare mobila veche si veti fi multumiti in proportie de 100%. 


Peturi transport mobila

Pretul pentru  serviciul de debarasare mobila veche Constanta se negociaza in functie de cantitate, etaj, calitatea mobilierului. Clientii interesati de serviciile noatre de debarasare mobila veche Constanta sunt rugati sa ne sune in vederea negocierii unui pret. Estimarea de cost este gratuita. Exemplu de pret: debarasare canapea 2 locuri, parter-parter, prețul este de 200 lei. La negocierea pretului privind serviciile de debarasare mobila veche, se va tine cont si de valorile de trafic. 

Clientul poate obtine cel mai bun pret pentru debarasarea mobilei vechi, in weekend, cand valorile de trafic sunt mai reduse decat in cursul saptamanii. Debarasarea mobilei se va face rapid in weekend, timpul de lucru reducandu-se cu 30% fata de zilele din cursul saptamanii. Debarasarea mobilei vechi rezultata din demontarea obiectelor de mobilier aflate in locuinta dumneavoastra, va fi transportata la groapa de gunoi in vederea reciclarii, astfel, mediul inconjurator va fi protejat si cu ajutorul firmei noastre. Debarasarea mobilei vechi se va efectua cu personal experimentat, fara sa fie loviti peretii sau liftul. 


Observatii privind piata de debarasare mobila veche Constanta

In foarte multe cazuri e nevoie de servicii precum debarasare de mobila, aceasta rezultand in urma achizitionarii sau vanzarii locuintei, unde mobilierul si lucrurile vechi ocupa spatiu atat de indispensabil mebrilor familiei. In ultima perioada se releva o cerere mai mare de debarasare mobila veche, probabil, din cauza numarului cat mai mic de transportatori autorizati sa desfasoare acest tip de activitate. Conform normelor europene in vigoare, mobila debarasata trebuie reciclata in toatalitate, iar pentru a putea fi transportata la o groapa de gunoi, transportatorul trebuie sa detina autorizatie in acest sens.


Transport moloz Constanta

Resturile de materiale de constructii provenite din amenajari interioare trebuie, deasemenea, transportate in locuri special amenajate, unde se percepe o taxa in functie de greutat e si volum.Noi transportam moloz numai pus in sac. Obiectele mari care nu incap in saci, pot fi transportate ca atare. Caratul molozului pe scari de catre personalul nostru, va influneta pretul final, din cauza efortului suplimentar depus, fata de posibilitatea de a fi carat cu liftul pana la parter. De asemenea, distanata de la locul de parcare pana la usa imobilului, va fi determinanta in privinta pretului final. 


De ce mariatrans?

Mariatrans.ro ofera servicii complete de debarasare mobila, asigurand: incarcarea; transportul; manipularea acestora.


Date de contact:

telefon: 0759486033

e-mail: office.mariatranss@gmail.

Contactati-ne!