Meniu Închide

Debarasam mobila veche

 

Debarasare mobila veche

Daca aveti mobile veche si doriti sa scapati de ea, apelati la echipa noastra pentru o estimare de cost gratuita. Nu trebuie decat sa enumerati toate lucrurile de care vreti sa scapati si primiti pretul pe loc.

Noi ne ocupam de tot; Debarasam inclusiv: 

-usi vechi;

-tocuri;

-deseuri rezultate din constructii.

Experienta echipei noastre de debarasare mobila veche, va facilita o buna comunicare cu clientul.

Apelati la serviciile noastre de debarasare mobila veche si veti fi multumiti in proportie de 100%.

Peturi

Pretul pentru astfel de serviciu se negociaza in functie de cantitate, etaj, calitatea mobilierului.

De asemea, se va tine cont si de valorile de trafic. Cel mai bun pret pentru debarasarea mobilei vechi, clientul il poate obtine in weekend, cand valorile de trafic sunt mai reduse decat in cursul saptamanii.

Debarasarea mobilei vechi rezultata din demontarea obiectelor de mobilier aflate in locuinta dumneavoastra, va fi transportata la groapa de gunoi in vederea reciclarii, astfel, mediul inconjurator va fi protejat si cu ajutorul firmei noastre.

Observatii privind piata

In foarte multe cazuri, e nevoie de servicii precum debarasare de mobila, aceasta rezultand in urma achizitionarii sau vanzarii locuintei, unde mobilierul si lucrurile vechi ocupa spatiu atat de indispensabil mebrilor familiei.

In ultima perioada se releva o cerere cat mai mare de debarasare mobila veche, probabil, din cauza numarului cat mai mic de transportatori autorizati sa desfasoare acest tip de activitate. Conform normelor europene in vigoare, mobila trebuie reciclata in toatalitate, iar pentru a putea fi transportata la o groapa de gunoi, transportatorul trebuie sa detina autorizatie in acest sens.

Transport moloz

Resturile de materiale de constructii provenite din amenajari interioare trebuie, deasemenea, transportate in locuri special amenajate, unde se percepe o taxa in functie de greutate si volum.

Noi transportam moloz numai pus in sac. Obiectele mari care nu incap in saci, pot fi transportate ca atare. Caratul molozului pe scari de catre personalul nostru, va influneta pretul final, din cauza efortului suplimentar depus, fata de posibilitatea de a fi carat cu liftul pana la parter. De asemenea, distanata de la locul de parcare pana la usa imobilului, va fi determinanta in privinta pretului final. 

De ce mariatrans

Mariatrans ofera servicii complete de debarasare mobila, asigurand incarcarea, transportul si manipularea acestora.
Personalul nostru se ocupa de tot: demontarea mobilierului vechi, incarcarea obiectelor de mobilier  in autoutilitare si asigurarea descarcarii acestora.

Bucurati-va de intreg spatiul de care dispune resedinta dumneavoastra debarasandu-va de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!

Date de contact:

telefon: 0723.60.70.25

e-mail: office.mariatranss@gmail.com

Call Now ButtonSuna acum!
Open chat