Meniu Închide

Debarasare mobila veche Constanta – 0759.486.033

0759.486.033

Firma autorizata pentru transportul deseurilor nepericuloase, oferim servicii de debarasare mobila veche, moloz, canapele, tocuri de usi, alte deseuri nepericuloase pentru mediu. Mobila rezultata din debarasare va ajunge la centru de colectare in vederea reciclarii. Deseurile rezultate din constructii vor ajunge la groapa de gunoi, unde for fi depozitate selecti. De asemenea, produsele textile vor fi transportate la groapa de gunoi, in vederea depozitarii selective.

CUM NE PUTETI CONTACTA:


Clientii interesati de serviciile noastre de debarasare mobila veche, ne pot contacta în 4 moduri:

1. Prin completarea formularului de Estimare Costuri aflat pe prima pagina a site-ului nostru;

2. Prin intermediul căsuței de e-mail – office.mariatranss@gmail.com

3.Prin intermediul aplicației Whatsapp – 0759 486 033;

4. Sau prin apel telefonic la numărul 0759 486 033.

Debarasare mobila veche in Constanta

Daca aveti mobila veche si doriti sa scapati de ea, apelati la echipa noastra pentru o estimare de cost gratuita. Nu trebuie decat sa enumerati toate lucrurile de care vreti sa scapati si primiti pretul pe loc. Serviciile noastre de debarasare mobila veche a cunoscut o crestere chiar si pe vremuri de criza. Succesul se datoreaza pretului mic si seriozitatii de care am dat dovada in fata clientilor. Chiar si la mobila veche trebuie acordata foarte multa atentie, cum ar fi:

  1. demontarea acesteia;
  2. manipularea;
  3. incarcarea in camion.
  4. transportul in vederea reciclarii

Noi ne ocupam de tot:

-debarasam usi vechi;

-debarasam tocuri de usi;

-debarasam deseuri rezultate din constructii;

-debarasam saltele;

-debarasam dormeze;

-debarasam mobila de bucatarie;

-debarasam mobila de sufragerie;

etc.

Experienta echipei noastre de debarasare mobila veche, va facilita o buna comunicare cu clientul. Apelati la serviciile noastre de debarasare mobila veche si veti fi multumiti in proportie de 100%. 

Peturi transport mobila

Pretul pentru  serviciul de debarasare mobila veche se negociaza in functie de cantitate, etaj, calitatea mobilierului. Clientii interesati de serviciile noatre de debarasare mobila, sunt rugati sa ne sune in vederea negocierii unui pret.

Exemplu de pret: debarasare canapea, parter-parter, prețul este de 250 lei.

La negocierea pretului privind serviciile de debarasare mobila veche, se va tine cont si de valorile de trafic. Cel mai bun pret pentru debarasarea mobilei vechi, clientul il poate obtine in weekend, cand valorile de trafic sunt mai reduse decat in cursul saptamanii. Debarasarea mobilei se va face rapid in weekend, timpul de lucru reducandu-se cu 30% fata de zilele din cursul saptamanii.

Debarasarea mobilei vechi rezultata din demontarea obiectelor de mobilier aflate in locuinta dumneavoastra, va fi transportata la groapa de gunoi in vederea reciclarii, astfel, mediul inconjurator va fi protejat si cu ajutorul firmei noastre. Debarasarea mobilei vechi se va efectua cu personal experimentat.

Observatii privind piata debarasarilor de mobila

In foarte multe cazuri e nevoie de servicii precum debarasare de mobila, aceasta rezultand in urma achizitionarii sau vanzarii locuintei, unde mobilierul si lucrurile vechi ocupa spatiu atat de indispensabil mebrilor familiei.

In ultima perioada se releva o cerere mai mare de debarasare mobila veche, probabil, din cauza numarului cat mai mic de transportatori autorizati sa desfasoare acest tip de activitate. Conform normelor europene in vigoare, mobila debarasatantrebuie reciclata in toatalitate, iar pentru a putea fi transportata la o groapa de gunoi, transportatorul trebuie sa detina autorizatie in acest sens.

Transport moloz

Resturile de materiale de constructii provenite din amenajari interioare trebuie, deasemenea, transportate in locuri special amenajate, unde se percepe o taxa in functie de greutate si volum.

Noi transportam moloz numai pus in sac. Obiectele mari care nu incap in saci, pot fi transportate ca atare. Caratul molozului pe scari de catre personalul nostru, va influneta pretul final, din cauza efortului suplimentar depus, fata de posibilitatea de a fi carat cu liftul pana la parter. De asemenea, distanata de la locul de parcare pana la usa imobilului, va fi determinanta in privinta pretului final. 

De ce mariatrans

Mariatrans.ro ofera servicii complete de debarasare mobila, asigurand:

-incarcarea;

-transportul;

-manipularea acestora.

Personalul nostru se ocupa de tot: demontarea mobilierului vechi, incarcarea obiectelor de mobilier  in autoutilitare si asigurarea descarcarii acestora.

Bucurati-va de intreg spatiul de care dispune resedinta dumneavoastra debarasandu-va de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!

Date de contact:

telefon: 0759486033

e-mail: office.mariatranss@gmail.com

Contactati-ne!
Open chat