Meniu Închide

Debarasam mobila veche

Daca aveti mobile veche si doriti sa scapati de ea, apelati la echipa noastra pentru o estimare de cost gratuita. Nu trebuie decat sa enumerati toate lucrurile de care vreti sa scapati si primiti pretul pe loc. Noi ne ocupam de tot. Debarasam inclusive usi vechi, tocuri, deseuri rezultate din constructii. Pretul pentru astfel de serviciu se negociaza, in functie de cantitate, etaj, calitatea mobilierului.
In foarte multe cazuri este nevoie de servicii precum debarasare mobila, aceasta rezultand in urma achizitionari sau vinzari locuintei, unde mobilierul si lucrurile vechi ocupa spatiu. Resturile de materiale de constructii provenite din amenajari interioare trebuie deasemenea transportate in locuri special amenajate, unde se percepe o taxa in functie de greutate si volum. Sprintmove ofera servicii complete de debarasare mobila, asigurand incarcarea, transportul si manipularea acestora.
Personalul nostru se ocupa de tot: demontarea mobilierului vechi/nou, incarcarea obiectelor in autoutilitare si asigurarea descarcarii acestora.

Bucurati-va de intreg spatiul de care dispune resedinta dumneavoastra debarasandu-va de lucrurile care nu mai sunt folositoare, de echipamentele stricate sau de resturile ramase in urma constructiilor!

Call Now ButtonSuna acum!
Open chat